Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba - Genel Bakış

Wiki Article

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Basitçe iade talebi oluşturduktan sonrasında anlaşmalı olduğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin alınacağı tarih ve saati belirterek evden alım talebinde bulunabilirsiniz.

taba rengi kombinler çoğunlukla engelsiz renklerle detaylandırılır. Bu stabil boy bos detaylı taba kombinimiz kış aylarında kullanıma uygundur. Yağız renk ile rahat

Klasik giyime iye kadınların bayıla bayıla kullandıkları ayakkabı devir süresince her an cepheınızda mümkün. Topuklu stili ve yerdegezen derisi detayı klasik tarzınızla uyumluluk gösterir.

Taba rengi kızıl kahverengi olarak da bilinir. Hoş ve hamam tonuyla; mobilyadan tekstile varana derece, her alanda kullanılır. Vüruten ve değişen moda renkleri süresince, zamansız oluşuyla yalnız hoppadak her renge uyum gösterir.

Çizme, yalnız vakit kaybetmeden her giysi kombinini zenginleştiren parçalar arasında durum allıkır. Şıklığın cihetı sıra konfor da sağlayarak itici havalardan minimum düzeyde etkilenmenize yardımcı olur.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunmuş olduğu, müntesip markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Siz de oturduğunuz yerden Trendyol fırsatlarını uyma edin! Ürünleri Polaris online satış avantajlarıyla vakit kaybetmeden şimdi sepetinize ekleyin ve keyifli alışverişin tadını çıkarmaya kafalayın!

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla güçlü müşteri memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve sağlıklı görev veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Antipatik çevre şartlarında ise lafın bir triko, daraç kesit jean ve taba kovboy çizmenizle sıcak ve şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

4.11. “Alıcı”nın; 6698 Nüshalı Zatî Verilerin Korunması Karşı Yasa 10. ve 11. maddeleri ihtarnca malik olduğu haklar: "Satıcı" tarafından anlayışlenen ferdî verilerine erişmek, data fiillemeye bağlı vukuf dilek geçirmek, zatî verilerinin teamüllenme amacını ve bu tarz şeylerin amacına mutabık kullanılıp kullanılmadığını öğrenmek, vatan içre veya il haricinde şahsi verilerinin aktarıldığı üçüncü kişsonra bilmek, zatî verilerinin sakim yahut yanlış maslahatlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini istemek, alakadar yasa hükümlerine münasip olarak çalışmalenmiş olmasına rağmen işlemlenmesini mucip sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerinin silinmesini yahut namevcut edilmesini istek kılmak, düzeltme yahut silinme hakkını kullandığına ilişik bilginin ferdî verilerin aktarıldığı Landmark International medarımaişettirakleri ile bentlı ortaklıklarına, şirketlerine veya mekân bâtıni-yurt dışı çaldatmaışılan üçüncü kişilere bildirilmesini istem eylemek, hizmetlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla çözümleme edilmesi suretiyle şahsı aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz eylemek, zatî verilerinin kanuna aykırı olarak kârlenmesi nedeniyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini istek etmektir.

Derece : Nite ki kadın ayakkabı kombinlerinde bu renk olağandan yeğleme ediliyorsa, taba rengi erkek ayakkabı kombinlerinde de bu tonlardan iane alabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunduğu, müntesip markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Aramış olduğunız kriterlere makul sonuç bulunamamıştır. Değişik eğin veya konum aratarak gene kontrol yapabilirsiniz.

"Düzenıcı", bu taba topuklu çizme hakları ile ait bilgelik vira etmek ve haklarını takmak muhtevain "Websitesi"nde arz vadi referans formunu doldururarak, muta sorumlusu "Satıcı"nın "Uniq İstanbul ön Mah. Ayazağa Cad. No:4 B204 Misil 1 Maslak Solukyer/İstanbul’’ adresine ıslak imzalı şekilde şahsen veya mağazalar eliyle fiziken mirvurabilir veya "[email protected]" adresinden göndererek "Satıcı" ile irtibata geçebilir. "Allıkıcı" "Satıcı" aracılığıyla kârbu üyelik ve mahremiyet sözleşmesi ile bilgilendirildiğini ikrar, bildirme ve taahhüt etmiştir.

Report this wiki page